diondo d!

Solutii Speciale: CT  pentru aplicatii dedicate

 

Datorita unei experiente de peste 25 de ani in domeniul tomografiei industriale, diondo a devenit lider in dezvoltarea de solutii inovative dedicate cerintelor specifice venite de la clientii nostri. Aceste aplicatii nu se refera doar la dimensionarea sistemului, sau a sursei de radiatie ci si la arhitectura analizei si a algoritmilor de inspectie. Astfel pot fi dezoltate la comanda tomografe speciale cu termene de livrare reduse.

OFFSHORE – Sistem de inspectie pentru foraje

Sistemele de inspectie pentru foraje sau tuburi sunt cunoscute ca sisteme DR. Sistemul diondo dcore a fost dezvoltat special pentru industria petroliera, pentru a putea fi utilizat pe platformele petroliere pe mare. Conditiile de utilizare sunt adaptate la aerul sarat, la fluctuatii mari de temperatura si vibratii. Sistemul poate fi utilizat fie in modul manual de inspectie sau automat pentru testarea componentelor utilizate la foraj.

Sistem CT pentru Controlul Calitatii 24/7 in Productia de Serie

Un robot industrial, un sistem individual de incarcare si un Tomograf Industrial de ultima generatie asigura un control total, complet automat.

Tomograf Industrial pentru controlul Semi-Automat al componentelor

Pe langa analiza clasica, sistemele CT sunt din ce in ce mai utilizate pentru verificarea unor reclamatii, varfuri de productie, testare de batch-uri. Diondo a dezvoltat pentru un client din zona automotive, un sistem CT ce a fost configurat pentru a inspecta componente individuale dar si posibilitatea de a inspecta in mod semi-automat piese produse in serie.

Inspectia componentelor gabaritice

Utilizand componentele diondo si modulele software, un nou sistem CT inovativ a fost dezvoltat. Sistemul 9 MeV poate penetra mai mult de 100mm de Cupru si 200mm de Otel. Manipulatorul cu axa de rotatie si inclinare ofera flexibilitate maxima. Deoarece piesele inspectate pot avea cativa metrii, si pot cantarii cateva tone, protectia la radiatie este divizata pe mai multe nivele, cu sistemul instalat la nivelul superior.

Tomograf Industrial Mobil

Uneori tomografele industriale sunt solicitate pentru utilizare temporata, in locatii diferite. Transportarea sistemelor este intotdeauna o provocare, insa diondo vine cu o solutie inovativa.

Sistemul CT mobil ca si alternativa la sistemul clasic, ce poate fi configurat in functie de nevoie clientului.