TMM 300 / TMM500 / TMM 600 / TMM 800 / TMM 1000

Seria TMM ofera solutia ideala pentru orice aplicatie de control dimensional 3D prin palpare oferind masini de masurat in coordonate de tip “Bridge”, usor de utilizat cu precizie ridicata la un cost scazut.

Noua serie TMM a fost dezvoltata sa fie prezenta direct in mediul de productie. In acest mediu seria TMM isi demonstreaza punctele forte si ofera control precis asupra proceselor de asigurare a calitatii produselor. Multumita pachetului software U-SOFT SOLID ultra, TMM este un bun partener al lantului de automatizare, fiind capabil sa comunice cu toate sistemele integrate si garanteaza un proces sigur la cele mai inalte standarde de calitate.

 

OPTIONAL:

 • Cap rotativ/pivotant PH10M cu proba de scanare tactila SP25
 • Proba tactila TP200

Caracteristici speciale ale seriei TMM:

Design: Constructia robusta din granit pe pat inclinat, garanteaza repetabilitate pe parcurul unei zi obisnuite de lucru.

Senzori: TMM poate fi ajustat in mod optim in functie de sarcina de masurare cu accesoriile Renishaw pentru palpare si scanare.

Volumul de masurare: trei dimensiuni standard ofera solutii pentru orice aplicatie de masurare 3D. Domeniile de masurare de 600 mm, 800 mm si 1000 mm pe axa X si de 800 mm, 1200 mm si 2000 mm pe axa Y sunt completate perfect de axele Z de 600mm sau 800mm. Sunt disponibile si masini de masurat in coordonate la comanda in functiie de dimensiunile necesare aplicatiei.

Precizie: pe langa proiectarea minutioasa din punct de vedere tehnic au fost integrate sisteme de asistenta,  pentru a-i asigura fiabilitate in conditiile de utilizare indelungata. Compensarea temperaturii pentru toate cele trei axe cat si pentru piesa ce se masoara este inclusa in configuratia standard a masinii. Seria TMM se bazeaza deasemenea pe o tehnologie motorie eficienta din punct de vedere energetic, remarcandu-se prin minimizarea acumularii de energie termica si consum redus de energie electrica.

Siguranta: o masurare fiabila nu este garantata daca vibratiile din sol sunt excesive. Functie de “amortizare activa / ACTIVE VIBRATION DAMPING” protejeaza masina impotriva influentelor mediului inconjurator.

Tehnologie: cele mai recente sisteme PC garanteaza functionarea fara defecte a masinii dumneavoastra si asigura fluxul de date nelimitat in cadrul lantului de automatizare. Sistemul de control al masinii de masurat in coordonate, Eagle Pro, este piesa centrala pentru a va asigura ca masina functioneaza cu exactitate.

U-SOFT SOLID ultra

Pachetul software U-SOFT dedicat seriei de masini de masurat in coordonate TMM, asigura precizie si usurita in utilizare fiind cea mai buna solutie pentru masuratori 3D.

Software-ul utilizat in sectorul industrial trebuie sa faca intotdeanua parte integrata a procesului de productie. Trebuie sa conecteze utilizatorul de masina de masurat, piesa de masurat si procesul tehnologic de productie pentru a forma un singur instrument. Masurarea continua a formelor geometrice, a suprafetelor, a curbelor este efectuata cu U-SOFT SOLID ultra intr-un mod intuitiv printr-o interfata prietenoasa ce asigura toate cerintele task-urilor de masurare.  Datorita filozofiei integrate si a structurii modulare a U-SOFT SOLID ultra, puteti masura in mod constant piese de complexitati ridicate fara a exista restrictii.

U-SOFT SOLID ultra ofera functia de masurare rapida, necesita cu pana la 40-60% mai putin timp. Programele offline ofera utilizarea fisierelor: DXF, IGES, VDA-FS, STEP.

Rapoartele de masuratori sunt bazate pe caracteristici usor de inteles si de utilizat, cu afisare grafica si baza de date ad-hoc.

Deasemenea sunt disponibile urmatoarele functii:

 • Presetarea pieselor sau electrozilor pentru masini-unelte
 • 3D bestfit
 • Rutina de masurare pentru CNC
 • Ghid grafic pentru utilizator
 • Comparare nor de puncte
 • Masurare pe palet
 • Masurare in bucla
 • Tolerante geometrice si de pozitie DIN/ISO 1101
 • Export SPC-QDAS
 • Integrare cu robot