Parteneri

 

 

diondo GMBH furnizeaza tomografe industriale intr-o mare varietate de modele. Sunt disponibile si tomografe custom-made, in functie de aplicatie si necesitati. Dynamic Instruments impreuna cu diondo ofera si servicii de scanare pe tomograf industrial.

 

Dr. Schneider Messtechnik este o companie din Germania, cu mare experienta in dezvoltarea echipamentelor de control dimensional. Din paleta lor de produse mentionam: masini de masurat in coordonate 3D, masini de masurat in coordonate 2D, sisteme multi-senzor (optic+tactil), echpamente pentru controlul dimensional al arborilor (optic), proiector de profile digital, proiector de profile etc. Dynamic Instruments este distribuitor unic in Romania, asigurand pachetul complet de servicii (consultanta, instalare, training, mentenanta, calibrare anuala, suport tehnic, service).

Argus GMBH este compania care a patentat tehnologia folosita pentru tomografia copacilor PiCUS.

Gama de instrumente PiCUS ofera solutia completa dedicata diagnosticarii precise a riscului de prabusire al copacilor in urma furtunilor si in conditii de vant puternic. Masurarea grosimii peretilor reziduali ai copacilor cu risc de degradare poate fi efectuata cu echipamentele PiCUS Tomograf Sonic si PiCUS TreeTronic. In ceea ce priveste evaluarea stabilitatii radacinilor, testul de incarcare cu TreeQinetic (sau test de tragere) este cea mai buna alegere. Alternativ, inclinarea radacinii exercitata de vant poate fi masurata utilizand senzorul TMS (Tree Motion Sensor).

In concluzie, sistemele pentru inspectia copacilor PiCUS sunt cea mai buna solutie preventiva avand in vedere schimbarie climatice din tara noastra. Testarea copacilor previne aparitia unor accidente nedorite iar prin acest lucru sunt evitate daune materiale si pierderi de vieti omenesti.

Volume Graphics dezvolta software pentru analiza si vizualizarea datelor obtinute prin scanarea pe computer tomograf. In 2016 peste 70% din companiile din intreaga lume din industria auto si electronica au utilizat solutii Volume Graphics pentru controlul calitatii, metrologie, analiza defectelor sau pentru dezvoltarea produselor.  Volume Graphics le premite companiilior sa realizeze produse mai bune. De ce? Deoarece software-ul VG ajuta clientii nostri sa afle cat mai multe detalii despre produsele lor intr-un mod nedistructiv. Scanarea pe CT sta la baza, scanarile dezvaluind fiecare aspect de la interior. Volume Graphics detine in gama de produse urmatoarele soft-uri:

  • VGSTUDIO MAX: software pentru analiza si vizualizarea scanarilor rezultate pe tomograful industrial
  • VGSTUDIO: solutia simpla pentru vizualizarea scanarilor rezultate pe CT
  • VGinLINE: software dedicat pentru inspectia CT automatizata prin robot industrial
  • VGMETROLOGY: solutie metrologica universala dedicata controlului dimensional
  • myVGL: software gratuit pentru vizualizarea datelor

 

Cand vorbim despre AMC-uri (aparatura de masura si control) acest cuvant este sinonim cu Helios Preisser. Cu o experienta de zeci de ani in dezvoltarea unei mari varietati de dispozitive de control dimensional, Helios Preisser este partenerul potrivit cand vine vorba de achizitia unor astfel de echipamente. Calitatea produselor Helios Preisser este recunoscuta la nivel mondial printre categoriile de produse disponibile enumerand: sublere, micrometre, comparatoare, coloane de masurare a inaltimii, cale plan paralele, calibre, standuri de fixare, menghine, mese metrologice si multe altele. Helios Preisser vine in ajutorul dvs. cu capabilitate wireless pentru produsele sale, acest lucru simplificand enorm procesul de masurare si eliminand eventualele greseli de notare a rezultatelor.

 

Motic este unul din numele importante in microscopie. Atunci cand aplicatia vine din domeniul industrial sau medical, Motic poate furniza cea mai buna solutie ca si raport calitate pret. Totodata Motic ofera o varietate mare de camere pentru microscope, acestea fiind compatibile cu orice alt producator de microscoape industriale si medicale. Stereomicroscoape, microscope inversate sau microscoape verticale in foarte multe configuratii acopera absolut toate aplicatiile din microscopia industriala si medicala, devenind astfel o solutie de luat in calcul atunci cand va ganditi la a achizitiona un microscop.

 

 

NX-Met este producator de consumabile pentru laboratoarele de metalografie cu o experienta de peste 30 de ani in acest domeniu. Fabrica din Franta produce gama completa de consumabile pentru metalografie incuzand: discuri  de taiat, discuri diamantate, rasini de ingobat la rece, rasini conductive pentru SEM, rasini de inglobat la cald, hartie non-adeziva, hartie abraziva adeziva, discuri de slefuit, discuri magnetice, suspensii diamantate, lubrifianti pentru polisare, spray diamant, pudra de alumina, suspenisie de alumina, accesorii si multe altele.

 

 

Sistemele modulare de fixare sunt extrem de importante in Metrologie. Fie ca utilizati o masina de masurat in coordonate 3D sau un sistem optic 2D va fi necesar un sistem de fixare montat pe masa echipamentului pentru a facilita masurarea 3D sau 2D a piesei. Alukeep are o vasta experienta in acest domeniu elaborand si un patent exclusiv numit Single Joint System ce faciliteaza o constructie mult mai rapida a sistemului de fixare.  Sunt disponibile o serie de kit-uri ce pot fi alese in functie de aplicatie si numarul de componente.

 

 

Mahr ofera o gama larga de instrumente de masura cum ar fi: sublere, micrometre, comparatoare, rugozimetre, conturografe etc.

 

 

 

Echipamente pentru preparare metalografica de calitate premium fabricate in Franta. Masini de taiat, inglobat si polisat intr-o mare diversitate.