Despre noi

Plecand de la deviza #passionforquality Dynamic Instruments isi dedica toate resursele pentru a veni in ajutorul clientilor sai cu servicii de calitate si echipamente la cele mai inalte standarde. Suntem intr-o continua dezvoltare din dorinta de a indeplini cele mai exigente cerinte venite din partea clientilor nostri, pentru noi neexistand recunoastere mai mare ca feedbackul pozitiv venit din partea celor ce au apelat la serviciile noastre.

Dynamic Instruments si-a inceput activitatea la inceputul anului 2017 oferind un portofoliu divers de echipamente si servicii dedicate pentru controlul calitatii, reprezentand in Romania producatori de renume din domeniu: Diondo GmbH, Visiconsult, Dr. Schneider Messtechnik GmbH, Volume Graphics, Lam Plan, Affri, Motic, Helios Preisser, Mahr Metrology. Divizia industriala ofera suport companiilor din industria automotive, aerospatiala cat si institutelor de cercetare sau universitatilor tehnice.

La inceputul anului 2018 se formeaza divizia “ECO” a Dynamic Instruments, ce ofera solutii dedicate silviculturii urbane si rurale din Romania cu accent pe mentinerea copacilor sanatosi si in siguranta. Pe masura ce beneficiile oferite de copaci devin mai clare ca oricand, nevoia metodelor de evaluare a sanatatii arborilor sunt absolut necesare pentru a conserva pe cat posibil copacii din zonele urbane, parcuri, gradini si nu numai. Partenerul nostru principal este IML Electronic GmbH, lider mondial in dezvoltarea echipamentelor dedicate inspectiei copacilor. Produsele fabricate in Germania sunt de o calitate exceptionala, fiind dotate cu tehnologii “state of the art” proiectate in cadrul departamentul de devoltare din Rostock, Germania. Argus electronic gmbh este prima companie din lume care a dezvoltat un tomograf de copaci, fiind premiati cu Technology Award in anul 2000 de catre Statul German. Lucram impreuna cu administratii publice si comunitatile forestiere si de arboricultura din Romania pentru a ajuta sa pastram si sa imbunatatim starea de sanatate a copacilor nostri atat de valorosi.

ECHIPAMENTE INDUSTRIALE

Metrologie si analiza materialelor

MENTENANTA SI CALIBRARE

Calibrare si mentenanta anuala pentru echipamentele instalate

CONSULTANTA

Te ajutam sa alegi echipamentul ideal aplicatiei tale

SUPORT TEHNIC 24/7

Suntem alaturi oricand este necesar

SERVICII

Tomografie industriala, metrologie, analiza materialelor laborator acreditat ISO17025

GARANTIE

Garantie + Post Garantie