MICROSCOAPE VERTICALE

 

OPTIKA ofera o varietate extinsa de microscoape clasice (verticale), unde obiectivul este orientat in jos. In general, ofera apropieri intre 40x si 1000x cu pana la 5 obiective cu apropieri diferite, microscoapele fiind folosite pentru a observa probe microscopice 2D. Microscoapele OPTIKA pot fi folosite in aplicatii ca: Brightfield, Darkfield, Fluorescenta, Lumina Polarizata, Faza de contrast sau Material Science.

EXEMPLE:

MICROSCOAPE INVERSATE

 

Obiectivele sunt orientate cu fata in sus, observarea specimenului se face de jos. Util in inspectarea unor probe cu gabarit mare. Acest tip de microscop asigura libertate si versatilitate datorita constructiei, permitand inspectarea a mai multor probe intr-o perioada scurta de timp iar pregatirea specimenului este rapida.

 

EXEMPLE:

STEREOMICROSCOAPE

 

Fiecare ocular are optica independenta cu o gama focala mare, oferind o imagine 3D cu apropieri de la 10x pana la 80x. Distanta de lucru dintre obiectiv si proba este mare, fata de micoscoapele verticale si inversate. OPTIKA ofera o gama diversificata de Stereomicroscoape in functie de aplicatia dvs.

 

EXEMPLE:

PENTRU A SOLICITA MAI MULTE DETALII TEHNICE SAU O OFERTA DE PRET, NU EZITATI SA NE CONTACTATI.