Scanner laser 3D

Ultra-high Precision Metrology 3D Scanner

SCANTECH este una dintre primele companii de înaltă tehnologie care a început să cerceteze și să dezvolte scanere 3D portabile. Folosindu-se de know-how-ul companiei, SCANTECH a stabilit parteneriate strategice cu o serie de companii de talie mondială. S-au fondat centre comune de cercetare și dezvoltare și s-au creat planuri de co-dezvoltare. Produsele Scantech sunt vândute în peste 50 de țări și regiuni, deservind peste 5000 de companii precum Boeing, NASA, COMAC, BMW, Volkswagen, GM, Apple, Siemens, JCB și Sany.

Oferim o gamă largă de soluții 3D, de la inginerie inversă si control al calității, la vizualizare 3D, dezvoltare de produse, imprimare 3D și măsurare 3D automată cu scanere 3D profesionale și rentabile. Experții și profesioniștii noștri pot colabora cu inginerii dvs. pentru a vă simplifica fluxul de lucru, a crește productivitatea și a reduce costurile.

PRODUSE

Controlul calității are ca scop măsurarea dimensiunilor pieselor fabricate pentru a se asigura că acestea îndeplinesc cerințele de calitate. Este o sarcină indispensabilă, dar dificilă pentru producători în procesul de producție. inginerii de calitate au sarcina de a identifica erorile care apar în timpul producției și de a implementa acțiuni corective pentru a elimina defectele. Dispozitivul de măsurare tradițional, CMM-ul, nu este doar foarte scump, ci si dificil de utlilizat. Nu este usor sa se obtina date 3D complete pentru suprafețe curbe moi (de exemplu), obiecte deformabile și de mari dimensiuni.

Scanerele 3D portabile Scantech reprezintă soluția, deoarece tehnologia de scanare laser 3D rezolvă cu precizie și eficiență problemele de mai sus. Aceste scanere laser 3D fără contact realizează o captură precisă a datelor. Cu ajutorul software-ului nostru 3D profesional ScanViewer, inginerii pot compara modelul 3D cu modelul CAD original pentru a determina abaterile. Rapoartele de inspecție sunt apoi generate automat pentru a monitoriza procesul de fabricație. Inspecția cu laser 3D pentru controlul calității se caracterizează prin eficiență ridicată, economie de costuri și timp de lucru scurt. Scanerele 3D poti fi utilizate atat in linia de productie (indiferent de temperatura si umiditate) cat si in laboraotrul de metrologie cu mediu inconjurator controlat.

Scantech 3D KSCAN Magic 3D Scanner