Tomografia copacilor

DYNAMIC INSTRUMENTS OFERA CELE MAI PERFORMANTE ECHIPAMENTE PENTRU INSPECTIA COMPLETA A ARBORILOR (TOMOGRAFIE SONICA SI ELECTRICA):

IML Electronic Germania dezvolta echipamente de ultima generatie capabile de o diagnoza precisa a starii sanatatii arborilor indiferent de specie furnizand informatii extrem de importante pentru determinarea riscului de prabusire al arborilor. Analiza starii de sanatate cat si masurarea peretilor reziduali ai arborilor cu risc de degradare si prabusire poate fi efectuata cu echipamentele PiCUS Tomograf Sonic si PiCUS TreeTronic Tomograf Electric. In ceea ce priveste evaluarea stabilitatii radacinilor si a trunchiului copacului, testul de tractiune TreeQinetic este cea mai buna alegere. Alternativ, inclinarea radacinii exercitata de vant poate fi masurata utilizand senzorul TMS (Tree Motion Sensor).

Echipamentele pentru inspectia arborilor PiCUS sunt cea mai buna solutie preventiva avand in vedere schimbarile climatice din tara noastra. Testarea copacilor previne aparitia unor accidente nedorite iar prin acest lucru sunt evitate daune materiale si pierderi de vieti omenesti.

Exemplu sectionare dupa tomografie sonica